Електрична м'ясорубка ADLER AD 4813 — один із тих пристроїв, без яких складно уявити легке та приємне приготування їжі. Головно тому, що це обладнання корисне для оброблення, наприклад, ковбас і м'ясного фаршу, а також горіхів, овочів і фруктів.
Під час пошуку кухонного обладнання ми все частіше звертаємося до електроприладів, тому що цінують простоту їхнього використання й те, як вони прискорюють приготування наших улюблених страв. Представлена нами м'ясорубка перемелювання до 1 кг м'яса за хвилину, що дає змогу одночасно приготувати кілька страв або вечерю на велику сім'ю. Машина комплектується трьома ситами з неіржавкої сталі, які дають змогу отримувати м'ясо різної консистенції:
• сито 3 мм — найкраще підходить для подрібнення м'яса в паштети та фарші, виходить ідеально однорідна консистенція;
• сито 5 мм — для перероблення м'яса в фарш, котлети, тефтелі або начинку для млинців або вареників, де консистенція не схожа на паштет;
• сито 7 мм — ідеально підходить для виробництва ковбас і подрібнення потрохів.
Овочерізка з трьома лезами полегшить приготування салату до вечері, адже з неї вийде тонка або товста стружка, або скибочки овочів, що ідеально підходять для запіканки. Також до комплекту з машиною входить насадка м'ясника для виробництва ковбас і насадка кебабе, що дає змогу почуватися професійним кухарем і подбати про здорове харчування сім'ї.
Крім подрібнювального вузла No5, сита, слайсера та насадок, у прилад вбудований відсік для зберігання приладдя, що полегшить їхнє зручне зберігання в одному місці. Верстат простий у складанні, а поперечний ніж із неіржавкої сталі гарантує довгі роки безвідмовної роботи.
Максимальна потужність пристрою становить 2000 Вт, а це означає, що ви зможете швидко й ефективно перемолоти навіть велику кількість м'яса за коротший час, ніж це було б у разі традиційної м'ясорубки без електроприводу. Корпус із неіржавкої сталі надає пристрою стильного вигляду та дає змогу легко чистити виріб після використання.
Характеристики:
- Продуктивність: 1,0 кг/хв.
- Корпус із неіржавкої сталі
- 3 сітчасті фільтри з неіржавкої сталі:
- діаметр отвору 3 мм — дрібний помел сіткою до досить щільної однорідної консистенції. Ідеально підходить для начинки та паштета.
- діаметр отвору 5 мм — отвори середнього помелу для котлет із фаршу, бургерів, тефтелей і начинок для вареників, млинчиків і ліплень. За допомогою цього сита ви також можете подрібнити овочі, твердий сир і навіть горіхи.
- Отвори діаметром 7 мм — товсті петлі для подрібнення м'яса з виразною структурою. Сито призначене для виробництва ковбас і потрохів.
- Насадка для ковбаси
- Кебаб насадка
- Поперечний ніж із неіржавкої сталі
- Овочерізка з 3 лезами:
- - тонка стружка,
- - товста стружка,
- - ломтики
- Вбудоване сховище для аксесуарів
- Легко зібрати
- Максимальна потужність: 2000 Вт
- Потужність: 600 Вт
- Довжина шнура живлення: 102 см
- Матеріал корпусу: неіржавка сталь/Абс-пластик
- Електроживлення: 220-240В 50/60Гц
- Розміри корпусу без аксесуарів: 28,0 х 19,5 х 16,5 см.
Основні | |
---|---|
Виробник | Adler |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Користувацькі характеристики | |
Вага (кг) | 4.1 |
Гарантія | 6 місяців |
Додаткові можливості | Металевий завантажувальний лоток, Відсік для зберігання насадок і дисків, Реверс (зворотний хід) |
Насадки | Для ковбасних виробів, Для тертки/шинківки, кебе |
Продуктивність, кг/хв | 1 |
Сфера використання | Для дому |
- Ціна: 3 370 ₴